Wednesday, July 27, 2011

Selesa, kacak, bergaya.

Gaya, mutu, keunggulan...


wat the hell yeah. Konklusi untuk bulan Sya'ban kali ini ya.

mula2; wadehelll !!!
kemudian; hell yeah!!!

Early Sya'ban memang macam tahi je hidup. Tak ada hala tuju. makan tido, laptop, makan , tido, laptop. plan2 semuanya hancus, korbankan satu plan dgn harapan plan lain berjalan dengan lancar, tetapi ternyata semuanya hancur. Di unfriend oleh yoona dalam fb. wth.

Kemudian, sampai hujung bulan rasa hidup semula. Boom boom pow. pow, pow, pow. Selasa lepas dapat gak lepas gian tengok Harry Potter. hellven! beli tiket 3D, tapi rasa macam tak berapa berbaloi tengok harry dalam 3D. Tak berapa sesuai sebab cerita dia banyak scene lowlight, jadi bila pakai spek 3D jadi gelap sikit. Tapi tetap berpuas hati :D

The best 3D scene I think is when Voldermort died and turning to ashes. Macam flying ashes betul2 jatuh depan mata aku! rasa macam nak sentuh je ashes yang terbang2 tu. mantopp kot!

Overall, cerita dia best. Dark Lord mati. Harry kawin, Hermione ngan Ron kawin, bla bla bla... 19 years later masing2 ada anak dan hantar kar Hogwarts jugak. Tapi yang penting last movie ni melengkapkan cerita keseluruhan dia. banyak persoalan dari movie yg lepas2 terjawab. happy ending. tapi... tapi... RM5 untuk sewa 3d glasses... u gotta be kiddin me tgv.

Pergi JJ dengan mak n kak ija n anak2nya tapi tengok Harry sorang2, sebab dorang datang nak shopping je.Ternyata aku tak keseorangan, ada dalam 3-4 guys lain yang lonely-soldier-boy jugak. Jadi tak terasa loser sangat la. Tapi masa menunggu tu macam harammm. Bapak loser gila aku rasa jalan sorang2. Tak kesah ah, janji dapat tengok kan. Dan jugak dapat SJ7, woohooo! Gaji bulan ni masyukk, apa lagi, bazirkan la! syaitan ni rojim betul.



heh, tak heran la...

anyway wish u a very best of luck in ur future :)


Miqaeal n Irdina.
plus Damia.

Dua orang todds yang memanggil anda Ayah Su, dan seorang baby yang berumur tak sampai sebulan yang matanya terkebil kebil. Perfect moment kan? tapi kak ina je yang tak ada kat rumah, kerja je dia tu.

Pengakhirannya, sangat2 best.
There's always problem in our life, but the real problem is when we can't handle the problem well. What we need is just a little encouragement. As long as someone is loving you, and you give your love back. There's absolutely no problem!

and... welcome back Ramadan al mubarak :)

2 comments:

  1. comelnya miqail, irdina dan damia tu..

    ReplyDelete
  2. dorsng ikut ayah su dorang la comel..heheXD

    ReplyDelete