Saturday, August 27, 2011

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.


notakepala: sila tekan butang play di video bawah ni sebelum anda scroll terlebih dahulu.





Zee Avi punya cover Selamat Hari Raya yang superb. Salah satu fevret singer yang macam hell berbakat. Ni baru muzik. Bukannya sampah. Nice bass and guitar. Simple is always better. Well played. The toy piano sounds awesome. Mula2 ingatkan electronic keyboard instrument xylophone. Tapi bila googling mana ada keyboard pakai xylophone instrument, bangang apa aku ni. heh, nerd. Rupa2 nya toy piano sahaja. Kan aku dah cakap, simple itu better.

Di kesempatan ini, nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin buat semua. Halalkan makan minum kalau ada, gerenti ada. Baju seluar boxer kalau ada, ni tak berapa nak sure ada ke tak. Susun sepuluh jari minta ampun maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki buat semua. Andai ada terkasar bahasa maafkanlah. saya ini manusia biasa sahaja.. ye dakk?

sekali lagi,SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari Syafiq dan Isteri isteri dan Anak anak.

3 comments:

  1. best gak layan lgu raye ni.. selamat hari raye ye..

    ReplyDelete
  2. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.00/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete